Annons

ETT PROJEKT ATT SE FRAM EMOT

I annonssamarbete med Ellos
Hej på er fina ni – det är flera månader sedan vi hördes sist här. Jag är så dålig på att uppdatera flitigt, jag tror jag att någonstans gillar att bara låta min vardag få vara utan att lägga så stor vikt i ”vad som passar till bloggen och inte” så jag glömmer att plåta hit.
Istället kan det få vara en plattform där vi hänger när det är något extra kul på gång! När texten på instagram inte räcker till och jag vill komma lite närmre.
Och med det sagt passar det väldigt bra att introducera er för mitt nästa, stora projekt som sträcker sig i flera månader framåt: jag har blivit frilansande content creator till Ellos!!! Syftet är att jag helt enkelt ska plåta lite vanligt fölk till deras kanaler. Sådana som du och jag, du vet. Inget retuschande eller göra-benen-glansigare, och med stort fokus på hjärta & själ som jag gillar. 
Inför projektet sökte jag modeller och NI ÄR GALNA! Jag fick ihop över 400 ansökningar på en dag, till slut var jag tvungen att ta bort min story för att min inkorg plingade så mycket att jag fick stänga av telefonen haha. Det är så fint, jag har skrutit så mycket om det för Robin – att ni ger det förtroendet till mig. Ibland vill jag tidresa till Amanda 15 år som tvingade min lillebrorsa Alex att modella om och om och om igen för att jag skulle lära mig kameran. Jag skulle vilja möta hennes stora ögon när jag säger ”en gång kommer du behöva stänga av telefonen för att ansökningarna trillar in”. Jag tror jag hade blivit helt knäpp på plats!!
Nu jäklar vill jag göra mitt bästa för att representera oss vanlisar också! Tack för att ni hänger med mig på den här resan. ❤️
Kram vi hörs snart igen!!

Dela på:
Laddar